Během letních prázdnin nechcete trávit mnoho času rozděláváním ohně, proto můžete využít životně důležitý čas na rozdělání ohně, abyste mohli využít flyhack.
Jak zapálit gril / Koláž: My, foto: pixabay
Naučíte se:
- Co potřebujete k rozžhavení grilu
- Jak rychle rozdělat oheň
Mnoho lidí si léto spojuje s kebabem a grilováním v přírodě. Někdy se ale stane, že při přípravě na piknik s grilovaným masem a zeleninou si společnost zapomene vzít podpalovač.
Pokuta několik tisíc eur: Proč se v Německu nesmí grilovat kebab.
My však zjistil, že ji lze snadno nahradit obyčejnými papírovými ubrousky a rostlinným olejem. Na TikToku o tom vyprávěla ukrajinská blogerka Diana Golovets.
Podle ní je pro začátek třeba stočit ubrousky do spirály, položit je na uhlí a štědře je zalít olejem. Pak zbývá vše zapálit a počkat asi 20 minut.
Výsledkem je, že po uplynutí stanovené doby můžete rychle ugrilovat své oblíbené maso a zeleninu bez použití jakýchkoli chemikálií.
Kdo je Diana Golovets?
Diana Golovets je ukrajinská blogerka, kterou na Instagramu sleduje přes 130 tisíc uživatelů a na TikToku 70 tisíc. Diana vypráví o tom, jak si za 6 měsíců postavila dům svých snů, a také sdílí tipy a lifehacky na úklid a vylepšování domácnosti.
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím kláves Ctrl+Enter informujte redakci.